Hulp bij het abonnement

Alle informatie over jouw abonnement vind je bij de veelgestelde vragen hieronder.


Over jouw abonnement

Wat zijn de voorwaarden van mijn abonnement?

De voorwaarden van je abonnement vind op de pagina Abonnementen

Kan ik met mijn abonnement e-books lenen?

Als bibliotheeklid mag je maximaal 10 e-books en luisterboeken tegelijk lenen. Dit kan bij de online Bibliotheek. Er is ook een onine Bibliotheek-app. Leer hier meer over de online Bibliotheek(-app).

Hoe geef ik een wijziging door?

Via Mijn Menu kun je je persoonlijke gegevens (o.a. gebruikersnaam, adres, e-mailadres en telefoonnummer) inzien en sommige gegevens kun je daar meteen wijzigen. Een adreswijziging of ander bankrekeningnummer kun je doorgeven door het contactformulier in te vullen. Heb je geen e-mailadres? Dan mag je natuurlijk ook met de Klantenservice bellen.

Wat moet ik doen als ik mijn pasje kwijt ben?

Laat de bibliotheekpas dan zo snel mogelijk blokkeren. Dat kun je in de bibliotheek regelen of bel de Klantenservice. Om een nieuwe pas aan te vragen, ga je naar de bibliotheek. Een nieuwe pasje kost € 5,-. 

Hoe zeg ik mijn abonnement op?

Opzeggen kan in de bibliotheek, door te bellen met onze Klantenservice of door het opzegformulier in te vullen. Ben je korter dan een jaar lid, dan wordt je abonnement op zijn vroegst aan het eind van het eerste abonnementsjaar stopgezet. Als je minimaal een jaar lid bent, dan stopt je abonnement vanaf de eerste dag van de volgende maand.

Let op: je abonnement stopt pas als alle materialen zijn teruggebracht en eventuele openstaande bedragen zijn voldaan. Zie ook ons bibliotheekreglement.


Nog geen lid?

Welke abonnementen zijn er?

We hebben verschillende abonnementsvormen. Ontdek hier welk abonnement het best bij jou past.

Kan ik online lid worden?

Ja, dat kan. Ontdek eerst welk abonnement het best bij je past en volg de instructies.

Kan ik in de Bibliotheek terecht zonder lid te worden?

De bibliotheek is open voor iedereen. Je kunt gratis gebruik maken van wifi, computers, leesruimten en meedoen aan allerlei activiteiten! Geen antwoord op je vraag gevonden?

Neem contact met ons op