Meer doen met de computer

Digitaalhuis

Handig maar ook lastig

Je kunt via de computer en op internet steeds meer regelen. Dat is handig. Maar ook lastig als je hier geen of weinig ervaring mee hebt. De Bibliotheek helpt je verder. Met cursussen, workshops en spreekuren over computers en internet.

Deelname is gratis. Iedereen is welkom. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.

Oefenen met de computer

In de cursus Klik & Tik leer je werken met computers en internet. De cursus is voor iedereen die nog geen ervaring heeft met computers.

Over Klik & Tik

Cursus digitale overheid

In de cursus Digisterker leer je omgaan met de websites van de overheid. De cursus is voor iedereen die al een beetje ervaring heeft met internet. 

Over Digisterker

Seniorweb

De bibliotheek biedt leuke en nuttige cursussen voor senioren in samenwerking met Seniorweb.

Naar de cursussen

Spreekuren

 • Icoon dat doorverwijst naar meer informatie over hulp bij het invullen van de belastingaangifte
  Belastingaangifte

  Kun je wel wat hulp gebruiken bij het invullen van je aangifte? Een expert die meekijkt, helpt met invullen of je vragen beantwoordt. Ook als je geen lid bent. Vraag om hulp bij de balie of neem contact op.

 • Donorregistratie

  Op 1 juli 2020 gaat de nieuwe donorwet in. Wat betekent dit voor jou? Wil je meer informatie of kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken van je keuze?

  Alles over donorregistratie >

 • Informatiepunt

  Bij het Informatiepunt Digitale Overheid geven we je informatie over bijvoorbeeld DigiD, belastingen, toeslagen en nog veel meer.

  Naar het informatiepunt >


 • Hulp nodig?