Alle bibliotheken gesloten van 23 t/m 25 maart

Gepubliceerd op: 7 maart 2024 09:38

Al onze vestigingen zijn gesloten van zaterdag 23 maart vanaf 14.30 uur tot en met maandag 25 maart 2024. Gedurende deze periode is onze online dienstverlening ook beperkt.

De Bind bibliotheken maken allemaal gebruik van bibliotheeksoftware. Om onze dienstverlening te verbeteren, moeten er een aantal aanpassingen gedaan worden in ons systeem.

Om dit zo vlot mogelijk te laten verlopen, moeten we de bibliotheken in Aa en Hunze, Borger-Odoorn, Coevorden, Meppel, Midden-Drenthe, Noordenveld, Tynaarlo, Westerveld en De Wolden sluiten van zaterdag 23 maart vanaf 14.30 uur tot en met maandag 25 maart 2024. 

Het is op deze dagen niet mogelijk om boeken te lenen, te reserveren of terug te brengen in de bibliotheek. Valt de inleverdatum van je geleende boeken binnen deze dagen? Dan hoef je deze dinsdag pas in te leveren.

Ook is het niet mogelijk om gebruik te maken van online dienstverlening zoals de website en de Bibliotheek Wise-app. Het downloaden van e-books en luisterboeken via de landelijke online Bibliotheek is tijdens deze periode wel gewoon mogelijk. 

Op dinsdag 26 maart 2024 ben je weer van harte welkom. Haal dus alvast wat leuke boeken in huis om het lange weekend fijn door te komen! 

Bij vragen kun je contact opnemen met onze Klantenservice.