Nieuws

Resultaat 11 - 15 (van 15)

Weergaveopties:

 • Vernieuwde website Bekijk details

  12 mei 2023

  De bibliotheek heeft een vernieuwde website! De nieuwe site biedt niet alleen een frisse en moderne uitstraling maar vooral ook een betere gebruikerservaring. 

 • Leesvreter tegeltjeswijsheid Bekijk details

  26 april 2023

  Het leesbevorderingsproject Leesvreters is bijna afgelopen in Meppel. De leerlingen van groep 5/6 hebben in de afgelopen maanden boeken gelezen, hun mening over de boeken gegeven en opdrachten gemaakt.

 • Minibieb route Gemeente Borger-Odoorn Bekijk details

  26 april 2023

  Lezen is leuk, leerzaam en ontspannend. Naast bibliotheken zijn er de laatste jaren ook in de gemeente Borger-Odoorn diverse minibiebs ontstaan. Om deze in kaart te brengen heeft een klein clubje eigenaren van minibiebs, bestaande uit Anita Kemper, Wendy Willems en Cockie Alberts samen met de bibliotheken besloten om een folder te laten maken met daarin alle minibiebs en biebs. Per slot van rekening willen we allemaal dat mensen lezen. De folder is voor inwoners en bezoekers van de gemeente Borger-Odoorn.

 • Provinciale Voorleeswedstrijden met opvallend hoog niveau Bekijk details

  25 april 2023

  Woensdag 19 april was de provinciale finale van de voorleeswedstrijden voor zowel basisonderwijs als de eerste klassen van het Voortgezet Onderwijs, Read2me in Podium Zuidhaege in Assen. Bij beide wedstrijden was er sprake van een opvallend hoog niveau van de voorlezers. De jury was zeer verrast en had een moeilijke opdracht.

 • Open+ geeft Beilenaren de sleutel van de bibliotheek Bekijk details

  25 april 2023

  Vanaf donderdag 20 april heeft Bibliotheek Beilen een Open+ toegangsservice. Open+ biedt bibliotheekleden de mogelijkheid om de bibliotheek te bezoeken op de momenten dat het hen uitkomt. Leden (vanaf 18 jaar) die zich hebben aangemeld voor de Open+ service kunnen 7 dagen per week van 7.00 tot 22.00uur terecht in de bibliotheek, zelfs als er geen medewerker aanwezig is. Alle andere bezoekers blijven natuurlijk van harte welkom tijdens de reguliere (bemenste) openingstijden. Aanmelden voor Open+...

Paginanavigatie